• nl

Corona maatregelen

Geachte klant,

Hierbij wat informatie rondom uw verblijf/vakantie. Zoals het er nu naar uitziet, lijkt het erop dat het leven in Frankrijk zich nu weer wat te gaan normaliseren. Wij gaan er vanuit dat uw vakantie, zoals het er nu naar uitziet, gewoon door kan gaan. Wij hebben een grote tuin, waardoor er ruimte genoeg is voor iedereen. Daarnaast is er voor iedereen een eigen ingang en heeft iedereen zijn eigen sanitair.

De grenzen zullen 15 juni weer open gaan en de hotels voor een stop onderweg zijn inmiddels al weer te boeken.

Betalingen & boekingen

Indien u de tweede termijn nog niet betaald heeft, willen wij u vragen om dit nog niet te doen. Zeker gezien de onzekerheid die er nog is. U kunt de tweede termijn op de dag van aankomst betalen met een CB (pin). Op dit moment kan je vanaf de site boeken met een aanbetaling van 100 euro voor de gîtes en 25 euro voor de kamers, de rest betaal je ter plaatse.

Voor diegene die toch moeten besluiten niet te komen i.v.m. ziekte, verplaatsing van een evenement of een nieuw regeringsbesluit: u kunt uw vakantie meenemen naar later dit jaar of volgend jaar (tot november 2021).

Communicatie & inchecken

Voor ons zijn er echter wel wat regels: wij werken volgens de regels van de overheid dus o.a. het schoonmaken kost iets meer tijd. Zo kan het voorkomen dat je niet direct de gîte of kamer in kan.

Voor alle reservering vragen wij je om uw aankomsttijd met ons te overleggen!

Voor de mensen die een kamer hebben gereserveerd, is er een speciale plek om te wachten en zullen wij je zodra er iemand vrij is begeleiden naar de kamer.

Er zijn per gîte en kamer ook eigen kussens, bedden en stoelen worden elke ochtend schoon gespoten. De plek in de tuin kunt u uiteraard zelf kiezen er is ruimte genoeg. Wij zullen als staf onze eigen plek en bedden hebben, gelieve dit te respecteren.

#DASLIEF

Wij hebben een aantal wijzigingen moeten aanbrengen in de huisregels, deze hebben we hieronder voor u beschreven.

  • Alle losse voorwerpen zoals zeeppompjes, afwasmiddel, wc reiniger, bakjes voor de thee en koffie hebben we uit de kamers en gîtes gehaald. We willen u vragen om dit van huis mee te nemen en ook weer mee terug te nemen na uw verblijf. De gebruikelijke thee, handdoeken, vaatdoek, koffie en thee verpakt in plastic zakjes en een vuilniszak zijn wel aanwezig in de kamers en gîtes indien van toepassing.
  • Wij vragen u de vuilnis zelf even naar het afval station te brengen, dit is ongeveer 2 minuten rijden.
  • Wij vragen u om de gevraagde afstand van 1,5 meter in acht te nemen.
  • Wij vragen u om regelmatig uw handen te wassen.
  • Wij vragen u de folders die u uit de folder standaard in de eetzaal haalt mee te nemen naar uw gehuurde ruimte en deze daarna mee naar huis te nemen of weg te gooien.
  • Wij hebben een algemene koelkast waar u diverse frisdrank, bier en wijn kan kopen. Wij zullen dit indien je iets wil drinken zelf serveren.
  • Wij vragen u om de zakjes om de afstandsbedieningen te laten zitten, de covers op de banken te laten zitten, wij wassen dit na elk gebruik. Alle losse kussens hebben we uit de gîtes en kamers verwijderd, mocht u behoefte hebben aan een kussentje vraagt u dit even.
  • Normaal gesproken worden wij altijd verrast met etenswaren die in de koelkast achter zijn gebleven, wij vinden dat ook super lief, echter wij vragen u nu de koel/vrieskast leeg achter te laten.

Mee eten

Wij vinden het normaal gesproken altijd super gezellig om samen met iedereen te eten en dat kan ook dit jaar weer. Gezien de maatregelen zal de uitvoering echter misschien iets anders zijn.

Ook hierbij zouden we het fijn vinden dat je op tijd aangeeft als u mee wilt eten.

Wij hebben er zin in!

Inmiddels is er voor de mensen die hier al eerder waren veel veranderd.

Deze tijd hebben we heel goed besteed om alles af te maken, uit te rusten en weer nieuwe dingen te realiseren.

Verder willen wij iedereen waar we contact mee hebben gehad ontzettend bedanken voor de positieve gesprekken.

Heel veel liefs, pas goed op jezelf en tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief