• Dutch
  • English
  • French

Reviews


Ons verblijf was goed verzorgd

5.0 rating
24 May 2018

De afgelopen vier dagen verbleven in Residence la Salamandre, net als 11 maanden geleden, en wat is er veel veranderd! Inmiddels zijn er twee gites klaar, dit zijn echt plaatjes geworden! Ook in de afwerking zie je dat er niet stil is gezeten! Ons verblijf was goed verzorgd, waarbij we naast het ontbijt ook het diner bij Mart en Marlène hebben kunnen nuttigen. Verder zijn we elke dag op pad geweest en zijn er genoeg bezienswaardigheden in de omgeving.

R. v.d. S.

De lach van Marlene vergeten we nooit meer!

5.0 rating
19 May 2018

We hebben erg genoten van ons verblijf in la Salamandre de entourage is prachtig. Er is een mooie tuin waar we konden genieten van de zon en het mooie uitzicht. Het huis is prachtig gerenoveerd.
De kamers zijn erg functioneel en het ontbijt is voortreffelijk en overvloedig. We hebben genoten van het diner. Marlène is een erg lief en het was een genot om met hen te eten.
We voelden ons erg welkom bij Mart ene Marlène. Gedurende het verblijf zijn zij erg attent en de lach van Marlene vergeten we nooit meer….! We raden iedereen la Salamandre aan. Wij gaan er zeker terug en wij willen hen beide hartelijk bedanken.

Perrette

Do you also love France?

Come along and enjoy peace and nature here.

Nieuwsbrief