• nl
  • fr

Gîtes


Gîte Chiennie

2-6 personen

Volledig ingericht

Eigen doucheruimte

Gratis WiFi

Vanaf € 420,- p/w

De mooie lichte gîte heeft uitzicht op de siertuin en het zwembad. In deze gites zijn opgevoede honden van harte welkom. De achterzijde kijkt op de bergen en 's avonds kun je genieten van de mooie zonsondergang.

Gîte Sascha

2-6 personen

Volledig ingericht

Eigen doucheruimte

Gratis WiFi

Vanaf € 420,- p/w

Deze gîte leent zijn naam aan onze eerste hond, een gezellig beestje zoals ook de gites. Deze gîte heeft aan de voorzijde uitzicht op de binnenplaats en de achterzijde uitzicht op de bergen. U kunt daar heerlijk relaxen.

Gîte Keessie

2-6 personen

Volledig ingericht

Eigen doucheruimte

Gratis WiFi

Vanaf € 420,- p/w

De middelste gîte leent zijn naam aan de klein vrolijke keeshond die op het terrein waakt. Deze gîte kijkt uit op de binnenplaats en aan de achterzijde op de bergen waar het gezellige terras zich bevind.

Hoe kan ik reserveren?

Je kunt heel eenvoudig via deze website een ontspannen vakantie regelen in de Midi-Pyrenees. Het is een kwestie van kiezen, klikken en klaar! Vul hierboven de door jou gewenste aankomst- en vertrekdatum in plus het aantal personen met wie je straks wilt genieten van Residence la Salamandre. Kies vervolgens de chambre d’hotes of gîte die jou het meeste aanspreekt. En het is geregeld!

Logo France Voyage

Hulp bij reserveren

Lukt het niet om online te reserveren, kan je niet kiezen of heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Je kunt ons eenvoudig bereiken via telefoonnummer +33 (0)7 69 06 62 37 of
+33 (0)9 80 50 35 83 of per e-mail via info@residencelasalamandre.eu.

Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via ons contactformulier.

+33 (0)7 69 06 62 37
+33 (0)9 80 50 35 83
info@residencelasalamandre.eu

Le Bois du Bourdou
81800 Rabastens
Frankrijk

Nieuwsbrief