• nl
  • fr

Gîtes


Gîte Chiennie

2-6 personen

Airconditioning

Eigen doucheruimte

Gratis WiFi

Vanaf € 525,- p/w

De mooie lichte gîte heeft uitzicht op de siertuin en het zwembad. In deze gites zijn opgevoede honden van harte welkom. De achterzijde kijkt op de bergen en 's avonds kun je genieten van de mooie zonsondergang.

Gîte Sascha

2-6 personen

Airconditioning

Eigen doucheruimte

Gratis WiFi

Vanaf € 525,- p/w

Deze gîte leent zijn naam aan onze eerste hond, een gezellig beestje zoals ook de gites. Deze gîte heeft aan de voorzijde uitzicht op de binnenplaats en de achterzijde uitzicht op de bergen. U kunt daar heerlijk relaxen.

Gîte Keessie

2-6 personen

Airconditioning

Eigen doucheruimte

Gratis WiFi

Vanaf € 525,- p/w

De laatste gîte leent zijn naam aan de klein vrolijke keeshond die op het terrein waakt. Deze gîte kijkt uit op de binnenplaats en aan de achterzijde op de bergen waar het gezellige terras zich bevind.

Luxe appartement Le Soleil

1-2 personen

Volledig ingericht

Eigen bubbelbad

Gratis WiFi

Vanaf € 100,- p/n

Onze luxe en romantische tweepersoons gîte (appartement) is gelegen op de eerste etage met een eigen voordeur. Absoluut zen is hiervoor het juiste woord met luxe relax stoelen, het mooie uitzicht aan de voorzijde en een heerlijk balkon aan de achterzijde. Kortom, je hebt volledige privacy.

Hoe kan ik reserveren?

Je kunt heel eenvoudig via deze website een ontspannen vakantie regelen in de Midi-Pyrenees. Het is een kwestie van kiezen, klikken en klaar! Vul hierboven de door jou gewenste aankomst- en vertrekdatum in plus het aantal personen met wie je straks wilt genieten van Residence la Salamandre. Kies vervolgens de chambre d’hotes of gîte die jou het meeste aanspreekt. En het is geregeld!

Logo France Voyage

Hulp bij reserveren

Lukt het niet om online te reserveren, kan je niet kiezen of heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Je kunt ons eenvoudig bereiken via telefoonnummer +33 (0)7 69 06 62 37 of
+33 (0)9 80 50 35 83 of per e-mail via info@residencelasalamandre.eu.

Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via ons contactformulier.

Nieuwsbrief