• Nederlands
  • Frans

Luxe appartement Le Soleil


Onze luxe en romantische tweepersoons gîte (appartement) gelegen op de eerste etage met een eigen voordeur. Absoluut zen is hiervoor het juiste woord met luxe relax stoelen, het mooie uitzicht aan de voorzijde en een heerlijk balkon aan de achterzijde. Kortom, je hebt volledige privacy. Nieuw is onze airconditioning in de kamer, heerlijk koel en in de winter aangenaam warm.

Huwelijksreis of een andere feestelijke gelegenheid? Wij toveren uw kamer om tot een heerlijk liefdesnestje. Deze kamer heeft een tweepersoons hemelbed (twee matrassen) en is geheel elektrisch verstelbaar. Deze gîte is voorzien van een heerlijk bubbelbad. U kunt uiteraard gebruik maken van onze ontbijt- en dinerservice. Op speciaal verzoek wordt tegen een meerprijs uw ontbijt op de kamer gebracht.

Dit appartement is te boeken in het hoogseizoen 26 juni t/m 29 augustus 2021 en 19 december 2020 t/m 10 januari 2021.laagseizoen vanaf 2 nachten en in het hoogseizoen vanaf 5 nachten. Aankomst is mogelijk op elke dag van de week.

Reserveren

Nieuwsbrief