• nl
  • en
  • fr

Kamers


Kamer Kers

1-2 personen

Gratis WiFi

Eigen doucheruimte

Gratis parkeren

Vanaf € 75,- p/n

Een ruime tweepersoons kamer op de eerste verdieping, ingericht met kersen als thema. Je kijkt uit op de binnenplaats, de bergen en de wijngaarden. Dat betekent dus iedere dag weer genieten van een adembenemend uitzicht, dat nooit hetzelfde is.

Kamer Pastel

1-2 personen

Gratis WiFi

Eigen doucheruimte

Gratis parkeren

Vanaf € 75,- p/n

Een mooie, lichte kamer op de eerste verdieping. Ingericht met originele items van de kleur bleu pastel, die zo kenmerkend is voor de Midi-Pyrenees. Je hebt uitzicht op het zwembad en bij helder weer kun je de schitterende bergen zien. Je komt hier volledig tot rust.

Kamer Zonnebloem

1-2 personen

Gratis WiFi

Eigen doucheruimte

Gratis parkeren

Vanaf € 75,- p/n

Deze mooie, lichte kamer staat helemaal in het teken van de zonnebloem (tournesol). Hier kun je genieten van een adembenemend uitzicht op de bergen. En van mei tot september brengen de zonnebloemen buiten een extra vrolijke noot. De kamer ligt op de begane grond en is geschikt voor mindervaliden. Het terras, de gemeenschappelijke ruimte en eetzaal en ons fijne zwembad zijn volledig gelijkvloers te bereiken.

Kamer Appel

1-2 personen

Gratis WiFi

Eigen doucheruimte

Gratis parkeren

Vanaf € 75,- p/n

Deze ruime kamer bevindt zich op de begane grond. Het terras, de gemeenschappelijke ruimte en eetzaal en, ook belangrijk, ons fijne zwembad liggen letterlijk om de hoek. Het uitzicht op de binnenplaats, de bergen en de wijngaarden maakt het genieten compleet! Voor de inrichting van deze kamer hebben wij gekozen voor een fris thema: appels (pommes).

Hoe kan ik reserveren?

Je kunt heel eenvoudig via deze website een ontspannen vakantie regelen in de Midi-Pyrenees. Het is gewoon een kwestie van kiezen, klikken en klaar! Vul hierboven de door jou gewenste aankomst- en vertrekdatum in plus het aantal personen met wie je straks wilt genieten van Residence La Salamandre. Kies vervolgens de chambre d’hotes of gite die jou het meeste aanspreekt. En het is geregeld!

Logo France Voyage

Hulp bij reserveren

Lukt het niet om online te reserveren, kan je niet kiezen of heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Je kunt ons eenvoudig bereiken via telefoonnummer +33 (0)7 69 06 62 37 of
+33 (0)9 80 50 35 83 of per e-mail via info@residencelasalamandre.eu.

Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via ons contactformulier.

 

+33 (0)7 69 06 62 37
+33 (0)9 80 50 35 83
info@residencelasalamandre.eu

Le Bois du Bourdou
81800 Rabastens
Frankrijk

Nieuwsbrief