Chambre d’hotes

Kamer Kers

Een ruime tweepersoons kamer voorzien van airconditioning/verwarming op de eerste verdieping, ingericht met twee eenpersoons boxspring bedden . Een rustige kamer voorzien van twee fauteuils met poef en een werkplek met usb aansluitingen. Een eigen toilet, douche en wastafel. In de kamer is een waterkoker aanwezig met thee en koffie. Je kijkt uit op de binnenplaats, de bergen en de wijngaarden. Dat betekent dus iedere dag weer genieten van een adembenemend uitzicht, dat nooit hetzelfde is.

 

Bekijk kamer

Kamer Pastel

Een mooie, lichte kamer op de eerste verdieping voorzien van airconditioning/verwarming. Ingericht met originele items van de kleur bleu pastel, die zo kenmerkend is voor de Midi-Pyrenees. De kamer leent zich uitstekend voor twee personen met elk hun eigen plekje, de heerlijke boxspring bedden zijn simpel uit elkaar te zetten zonder veel ruimte in te leveren. Een eigen toilet, douche en wastafel en een eigen werkplek met makkelijk zittende stoeltjes en een USB-aansluiting. Je hebt uitzicht op het zwembad en bij helder weer kun je de schitterende bergen zien. Kortom, gewoon genieten met een lekker kopje koffie of thee te maken met de leuke retro waterkoker die op uw kamer aanwezig is.

 

Bekijk kamer

Kamer Zonnebloem

Deze mooie, zonnige kamer staat helemaal in het teken van de zonnebloem (tournesol) en is voorzien van airconditioning /verwarming. De kamer ligt op de begane grond. U loopt vanuit deze kamer via de overkapping zo naar het zwembad, het mooie terras en de eetzaal geheel zonder drempels. In deze kamer zijn de twee heerlijke boxspring bedden simpel uit elkaar te schuiven en heeft het geen invloed op de ruimte van de kamer. Een eigen toilet, douche en wastafel en een eigen werkplek met een USB-aansluiting. Twee fauteuils en de mogelijkheid voor het zetten van een kopje thee of koffie met uitzicht op het zwembad en ‘s avonds de mooie zonsondergang. Een kamer om vrolijk van te worden. In deze kamer is het mogelijk om een opklapbed bij te plaatsen voor kinderen t/m 16 jaar.

 

Bekijk kamer

Kamer Appel

Deze ruime kamer bevindt zich op de begane grond en is voorzien van airconditioning/verwarming. Het terras, de gemeenschappelijke ruimte en eetzaal en, ook belangrijk, ons fijne zwembad liggen letterlijk om de hoek. Deze zijn zonder obstakels of drempels te bereiken. Voor de inrichting van deze kamer hebben wij gekozen voor een fris thema: appels (pommes).   De kamer is voorzien van twee mooie boxspring bedden, twee fauteuils en een tafel als werkplek met twee USB aansluitingen. In deze kamer zijn kleine welopgevoede honden van harte welkom (in overleg, hier zijn extra kosten aan verbonden).

 

Bekijk kamer

Zie jij jezelf hier al liggen?